Do góry

Dania główne Przepis na:

panga zapiekana serem żółtym

Dania główne

Autor: indiablo

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 73

Dodano: 04.09.2008

Odsłon: 5034

panga zapiekana

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. każdy filet pangi przekroić na pół. przyprawić solą i pieprzem. posypać mąką, usmażyć na złoty kolor. ułożyć w półmisku szklanym. pieczarki pokroić w kostkę i zeszklić razem z drobno pokrojoną cebulą. pieczarki razem i cebulę przyprawić wegetą i ułożyć na rybie. na koniec posypać całość startym, żółtym serem. zapiec tak długo aby ser się rozpuścił.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ewisienka22 13 września 2011 Proponuję zamienić Pangę na inną rybę. Panga to nafaszerowany chemią, antybiotykami i środkami grzybobójczymi śmieć.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń