Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zapas na zimę.
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 248
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 18
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 248
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 18
Składniki
Wykonanie: Paprykę umyć, wydrążyć nasiona i pokroić. Włożyć do wyparzonych słoików razem z pokrojonym czosnkiem. Z podanych składników zagotować zalewę. Do każdego słoika dodać po kilka ziaren pieprzu, ziela angielskiego, jedną gałązkę kopru, zalać przygotowaną zalewą. Szczelnie zakręcić i pasteryzować przez 25 minut.