Do góry

Przekąski Przepis na:

Papryka z kuskus

Przekąski

Autor: smacznego

Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 20683

Dodano: 04.02.2009

Odsłon: 3926

Przekąska bogata w witaminy.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Rozpuść kostkę rosołową w 300 ml wody. Zalej bulionem kuskus, przykryj, zostaw na 5-7 minut. Pokrój cebulkę i pieczarki w jak najdrobniejszą kostkę, podsmaż na oliwie z oliwek. Posmaruj oliwą z oliwek z solą i pieprzem każdą umytą i oczyszczoną, przekrojoną na połówki paprykę. Zmieszaj podsmażone pieczarki z kuskus, przypraw solą i pieprzem, nakładaj kopiato na łódeczki - połówki papryki. Piecz w podgrzanym do 180°C piekarniku 15 minut, wyjmij, połóż na wierzchu każdej papryki ser żółty i piecz jeszcze 10 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

elizamiss 06 sierpnia 2009 Dziś zrobiłam!!! Papryczki, są PRZEPYSZNE !!!!!!! BARDZO POLECAM !!!!!!!!!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń