Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest dobra do kanapek i nie tylko....Robię ją już kilka lat wszystkim bardzo smakuje -)
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 124
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 124
Składniki
Cebulę pokroić,dobrze nasolić i odstawić na 20 minut
Paprykę pokroić w paski.
Pieczarki z blanszować w lekko osolonej wodzie,jak są małe to w całości ,a jak duże to pokroić.
Zagotować zalewę, na gotującą wrzucić paprykę,gotować 7 -8 minut,dodać cebulę i pieczarki i jeszcze krótką chwilę pogotować.
Gorącą sałatkę nakładać do słoików i odwrócić do góry dnem.
PS.Przed samym nałożeniem do słoików spróbować czy jest dobrze posolona w razie potrzeby dosolić,gdyż sól jest dodawana tylko do cebuli.