Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 10
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 718
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 29
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 10
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 718
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 29
Składniki
CEBULĘ KROIMY W KOSTKĘ,PODSMAŻAMY NA MAŚLE DODAJEMY POKROJONE W PLASTERKI PIECZARKI I DUSIMY NA WOLNYM OGNIU. DOPRAWIAMY SOLĄ PIEPRZEM I ROZMARYNEM. PARÓWKI OWIJAMY W SER I CIASTO FRANCUSKIE. Z WIERZCHU SMARUJEMY ROZBEŁTANYM JAJKIEM. PIECZEMY W PIEKARNIKU 220 c PRZEZ 10 MIN. PODAJEMY CIEPŁE.