Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 698
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 520
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 26
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 80
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 698
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 520
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 26
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 80
Składniki
Cebulę podsmażyć, wrzucić pokrojone pieczarki, dusić. Dolać wody - na ilość sosu. Dodać koncentrat i przyprawy. Zaczepać mąką. Po zagotowaniu dodać pokrojone parówki. Nie podaje proporcji bo robię zawsze na "oko".