Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówki są idealne na imprezy , szybko znikają z talerza. Polecam szpinakożercą.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 103
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 32
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 181
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 103
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 32
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 181
Składniki
Na jednej patelni dusimy szpinak z odrobiną wody, solą i pieprzem, aż do odparowania wody. Odstawić, wystudzić, następnie wymieszać z majonezem. Na drugiej patelni podsmażamy posiekaną cebulę w dużą kostkę, potem dodajemy parówki pocięte skośnie na kawałki ok. 4-centymetrowe. Parówki z cebulą wykładamy na talerze i polewamy sosem szpinakowym.