Do góry

Przekąski Przepis na:

PARÓWKI W SZLAFROCZKACH

Przekąski

Autor: katti

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 19

Dodano: 28.01.2009

Odsłon: 1445

danie nie jest trudne a smaczne

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka zmiksowac z piwem,mąką i szczyptą soli.Ciasto odstawić do napęcznienia na 30 minut. Parówki obrać z osłonki,pokroić na kawałki długości 3-4 cm.Kawałki parówek zanurzać w cieście,obracając je tak aby ciasto je dokładnie oblepiło.Wkładać partiami na rozgrzany olej i usmażyć na rumiano.Wyjąć,osączyć na papierowym ręczniku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń