Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobra przekąska zarówno na ciepło jak i na zimno
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 137
Polecam.
Odsłon: 771
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 108
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 137
Polecam.
Odsłon: 771
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 108
Składniki
- Parkowi naciąć wzdłuż, - w każde nacięcie włożyć pasek żółtego sera i owinąć parówkę cienkim plasterkiem boczku, spinają go wykałaczkom, -ulorzyc na blasze, zapiec w piekarniku podawać po 2 szt. na porcje
Najlepiej podawać z sosem czosnkowym