Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i szybkie danie
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
Składniki
Cebulę obierz,pokrój w dość grube plasterki i zeszklij na patelni.Parówki obierz z osłonek i natnij w zdłuż.Do naciecia włoż po zrolowanym plasterku sera.Każdą parówke owiń plastrem boczku.Ułóż w polanym olejem naczyniu żaroodpornym,obbłóż cebula,posyp mielona papryką.Piecz 5-10 minut aż parowki sie zarumienią.Podawaj odrazu z ketchupem.
SMACZNEGO:-)