Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla urozmaicenia formy z rana.
Smak wiosny!
Odsłon: 684
Polecam.
Odsłon: 254
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 661
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
Smak wiosny!
Odsłon: 684
Polecam.
Odsłon: 254
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 661
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
Składniki
Zdejmujemy folię z parówek, parówki nacinamy na końcach tak by miały po cztery "macki", do końca parówki powinna pozostać nienacięta odległość min 2 cm. Wrzucamy parówki do wody, gotujemy aż macki się rozwidlą.