Do góry

Przekąski Przepis na:

pasta jajeczna

Przekąski

Autor: gvlba

Przepisów i artykułów: 118 Ocena: 1474

Dodano: 17.07.2008

Odsłon: 22835

pyszna i tania pasta na kanapki

Składniki

  • 1kg ziemniaków,7 jajek,pęczek szczypiorku,majonez,vegeta,pieprz
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. ziemniaki i jajka ugotowac.ostudzic i zetrzeć na tarce o grobych oczkach a szczypiorek drobno pokroic .dodac majonez,vegete i pieprz.wszystkie składniki wymieszać.najlepiej podawać schłodzoną.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

asik19m 27 grudnia 2010 jak można i po co w ogóle dodawać ziemniaki do pasty jajecznej?? a potem co? "ziemniaka" na kanapkę??

3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń