Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna

Śniadania

Autor: szefowa

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 0

Dodano: 16.07.2009

Odsłon: 2114

szybkie wykonanie

Składniki

  • Makrela, 1 szt.
  • Jaja, 2 szt.
  • cebula, 1/2 szt.
  • pieprz, sól
  • majonez
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Makrelę pozbaw kości i skóry, Ugotowane wcześniej na twardo jajka pokrój w kostkę, Cebulkę posiekaj w drobną kostkę

  2. Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj z ok. 2 łyżkami majonezu ( pieprz i sól- do smaku) SMACZNEGO!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń