Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta jajeczna

Przepis dnia 2009-01-22
Przekąski

Autor: agulam22

Przepisów i artykułów: 105 Ocena: 5817

Dodano: 29.04.2008

Odsłon: 16734

Smaczna pasta na kanapki, łatwa w przygotowaniu.

Składniki

  • Jaja, 10 szt
  • szczypiorek lub zielona cebulka, 1/2 peczku
  • zer zolty, 100g
  • maslo, 1 lyzka
  • majonez, 3-5 lyzki
  • sol pieprz, do smaku
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. -jaja gotujemy na twardo i obieramy cieple ze skorupek -ser trzemy na grubych oczkach na tarce -szczypiorek kroimy bardzo drobno -żółtka jaj ucieramy z masłem i szczypta soli ,następnie trzemy do nich białka na drobnych oczkach -później dodajemy ser żółty i szczypiorek i dokładamy po łyżce majonezu ciągle mieszając doprawiamy do smaku sola i odrobina pieprzu Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń