Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta jajeczna do kanapek

Przekąski

Autor: tiger

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 24

Dodano: 10.06.2009

Odsłon: 5196

alternatywa dla jajecznicy ;)

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka ugotowac na twardo, wystudzic, oddzielic zoltka od bialek. Białka zetrzec na tarce o grubych oczkach, zoltka przelozyc do miseczki i rozetrzec widelcem.

  2. Do zoltek dodac musztade, smietane, oraz miekkie maslo. Dokladnie rozetrzec, zeby wszystkie skladniki sie polaczyly. Doprawic.

  3. Przed podaniem paste posypac najpierw startym bialkiem, nastepnie szczypiorkiem. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń