Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta ta jest doskonałą propozycją śniadaniową jeśli mamy rano dłuższą chwilkę i nigdzie się nie śpieszymy. Oczywiście pastę można też przygotować wieczorem i rano cieszyć się jej pobudzająco-rozgrzewającym smakiem
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 54
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 29
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 787
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 54
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 29
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 787
Składniki
( na około 2 kromki dużego chleba lub 1 większą bułkę)
Jajka gotujemy w osolonej wodzie na twardo - powyżej 5 min od momentu gdy woda zacznie wrzeć. Obieramy je i kroimy w bardzo drobną kostkę. Jajka wrzucamy do miseczki, dodajemy do nich pietruszkę, śmietanę lub jogurt, imbir i mieszamy. Próbujemy i doprawiamy "pod siebie" pieprzem i solą.
zapraszam na http://od-kuchni.blog.pl