Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy jej pierwszy raz spróbowałam, byłam przekonana, że jem pastę z wykwintnej wędzonej ryby
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 541
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 771
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 541
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 771
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Cebulę i pieczarki przesmażyć na łyżce oleju na złoto, ostudzić. Boczek pokroić na kawałki odcinając skórę. Zmielić wszystko razem w maszynce do mielenia mięsa, połączyć z serkami, dodać sól i pieprz do smaku, wymieszać i wstawić do lodówki. PYCHA!!!!!