Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta kanapkowa

Przekąski

Autor: Asaja5686

Przepisów i artykułów: 13 Ocena: 57

Dodano: 12.01.2009

Odsłon: 1482

Kiedy jej pierwszy raz spróbowałam, byłam przekonana, że jem pastę z wykwintnej wędzonej ryby

Składniki

  • pieczarki, 10 dkg
  • boczek wędzony, surowy, chudy, 20 dkg
  • cebula, 1 sztuka
  • serek Ostrowia naturalny, 2 opakowania
  • sól, pieprz, do smaku
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Cebulę i pieczarki przesmażyć na łyżce oleju na złoto, ostudzić. Boczek pokroić na kawałki odcinając skórę. Zmielić wszystko razem w maszynce do mielenia mięsa, połączyć z serkami, dodać sól i pieprz do smaku, wymieszać i wstawić do lodówki. PYCHA!!!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń