Do góry

Śniadania Przepis na:

pasta marchwiowo-serowa

Śniadania

Autor: wiolann

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 0

Dodano: 21.01.2009

Odsłon: 544

szybka i latwa w zrobieniu

Składniki

  • marchew srednia, 2 szt.
  • jajka, 3
  • ser twardy zolty, ok.10-15 dkg
  • rzezucha, ok.2lyzek
  • majonez, 2-3 lyzki
  • sol, do smaku
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Marchew obrac i zetrzec na tarce o grubych oczkach,ugotowac na twardo jajka ostudzic.Zetrzec na grubych oczkach ser zolty i dodac do marchwi.potem dodac ostudzone i pokrojone na drobno jajka oraz posiekana rzezuche.Dosolic wg uznania i wymieszac z majonezem.Pasta jest gotowa do spozycia od razu lecz schlodzona po paru godzinach smakuje lepiej SMACZNEGO!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń