Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na tę pastę pochodzi ze znalezionego wycinka z gazety "Kobieta i życie" z roku 1976.Składniki są proste,bo taki był czas,że się robiło z tego co było dostępne,a było niewiele.Pasta nam smakowała.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Śledziki rozetrzeć z twarogiem i startym na drobnej tarce serem żółtym.
Dolać odrobinę zalewy z puszki,by pasta miała odpowiednią konsystencję, dodać posiekaną zieleninę,doprawić solą i pieprzem.