Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na pyszne śniadanko do świeżego pieczywa. Polecam.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 61
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 795
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 61
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 795
Składniki
Jajka ugotować na twardo, wystudzić, pokroić w kostkę, ogórki też pokroić w kostkę, wszystko wymieszać z rozdrobnionymi rybami i szczypiorem. Dodać majonez,doprawić solą i pieprzem. Nakładać na kanapki i udekorować bazylią i rzodkiewką. SMACZNEGO!