Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli ktoś nie lubi ryby, przedstawiam dziś przepis, w którym sprytnie przemycamy mintaja. Dzięki dodatkowi suszonych pomidorów rybka jest niemal wcale niewyczuwalna. Dużo smaku, dużo zdrowia :)
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 143
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 86
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 149
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 143
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 86
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 149
Składniki
Osoliłam 500 g filetów mintaja i ugotowałam na parze. Można również usmażyć na niewielkiej ilości oleju. Kiedy ryba wystygła, zmieliłam ją na najdrobniejszym siteczku razem z 300 g suszonych pomidorów, cebulą i 3 jajkami ugotowanymi na twardo. Do zmielonej masy dodałam chilli, sól, pieprz i 3 łyżki majonezu Kieleckiego. Naprawdę pyszne i zdrowe śniadanie :)