Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne jedzonko z serii: pasty śniadaniowe. Tym razem mamy do dyspozycji wędzony ser biały, tak więc z niego powstanie pasta.
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 67
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 146
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 586
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 198
Polecam.
Odsłon: 931
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 67
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 146
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 586
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 198
Polecam.
Odsłon: 931
Składniki
Szczypior posiekać, paprykę pokroić w kostkę, rzodkiewkę w półplasterki. Ser utrzeć z jogurtem na gładką masę, dodać pokrojone składniki, wszystko razem wymieszać. Pastę nakładać na kanapki, dodając kawałki sardeli. Uwaga: Pasty nie solimy, gdyż ser wędzony i sardele zawierają sporo soli.
Smacznego.