Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta serowo-jajeczna

Przekąski

Autor: jacek2105

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 72

Dodano: 01.09.2008

Odsłon: 7766

Bardzo dobra, sycąca pasta do smarowania pieczywa. Idealna na śniadanie dla studentów (choć na śniadanie może w wersji bez czosnku - bardziej mdłe ale nie trzeba cały czas żuć gumy ;))

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo. Po ugotowaniu obieramy i trzemy na drobnej tarce razem z żółtym serem. Dodajemy do tego majonez, obrany i zmiażdżony czosnek, pieprz i voila!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

juniorbhm 24 stycznia 2009 Polecam ... dobre to jest ... można eksperymentowac dodajÄ

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

anna 04 września 2008 hmmm takie slateczki na sniadanie jeszcze nie jadlam napewno wyprobuje )

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń