Do góry

Dania główne Przepis na:

PASTA ŚLEDZIOWA

Dania główne

Autor: LIDECZKA

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 13838

Dodano: 27.07.2009

Odsłon: 7336

Szybkie, proste i smaczne.

Składniki

  • śledzie w oleju, 1 puszka
  • rzodkiewka, 3
  • szczypiorek
  • sól, pieprz, kolorowy świeżo mielony
  • ogórek małosolny lub kiszony, 1
  • ser feta, zielone oliwki, sałata
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Śledzie rozdrobnic widelcem (razem z oliwą).

  2. Rzodkiewkę i ogórka pokroic w drobną kostkę. Posiekac szczypiorek. Dodac do śledzi. Przyprawic.

  3. Pastę wyłożyc na liście sałaty. Ozdobic kostkami fety i oliwkami. Podawac z pieczywem. Świetnie smakuje z chlebem cebulowym.

Twoje notatki do przepisu

Kto głosował? Kto gotuje?

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń