Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mocno kwaskowa, super odświeżająca
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
Ser oraz wodę ogórkową zmiksować na gładko, doprawić.
Koperek posiekać, jaja zetrzeć na grubej tarce,rzodkiewki i cebulę drobniutko pokroić.
Wszystko zmieszać ze sobą dokładnie i schłodzić.
W sam raz na śniadanie w gorący poranek - bo właśnie takie nadchodzą ....wreszcie.