Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z krewetek

Przekąski

Autor: Krzysiek

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 267

Dodano: 04.03.2008

Odsłon: 1824

Bardzo smaczna pasta na chlebek lub do dekoracji.

Składniki

  • krewetki (obojetnie jakie), 15 dag
  • keczup
  • majonez
  • gotowane żółtko, 1
  • ocet
  • sól,pieprz
  • zielona pietruszka
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Krewetki obgotować ok 5 minut,poszatkować drobno lub zmiksowć.Dodać gotowane żółtko,3 łyżki keczupu,trochę majonezu,sól,pieprz i ocet do smaku.Dodać łyżeczkę posiekanej natki pietruszki.Wymieszać.Gotowe

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Ivona 29 kwietnia 2009 Jak czytam "krewetki obojętnie jakie" to na tym kończę.....

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń