Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 26-09-2012
Pasta na kanapki z gotowanego kurczaka,orzechów i migdałów pasująca do każdego rodzaju pieczywa
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Tartą bułkę zalać śmietanką,dokładnie wymieszać i odstawić na ok 15 min do napęcznienia.Ugotowane mięso z kurczaka pokroić drobno,dodać do niego namoczoną bułkę i oliwę .Wszystko dokładnie zmiksować blenderem,następnie dodać posiekane orzechy i migdały,majonez,doprawić solą i pieprzem i dokładnie wymieszać łyżką. Przechowywać w lodówce,smacznego:)