Do góry

Dania główne Przepis na:

pasta z makreli

Przepis dnia 2009-07-26
Dania główne

Autor: klaudyna1957

Przepisów i artykułów: 45 Ocena: 858

Dodano: 23.07.2009

Odsłon: 14430

Do kanapek na śniadanko i kolację.

Składniki

  • średnia wędzona makrela
  • keczupu łagodny, 2 łyżki
  • pieprz czarny
  • zielony czosnek(łodyżki) wg uznania
  • nać pietruszki wg uznania
  • szczypior wg uznania
  • łyżka masła, 1
  • ogórki kiszone lub małosolne, 2-3
  • rzodkiewki, 3
  • jajka, 3
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. makrele obieramy z ości,czyste mięso rozgniatamy widelcem. 3 jajka 3 rzodkiewki 2 ogórki kiszone lub małosolne szczypior nać pietruszki zielony czosnek(łodyżki) wszystko siekamy na drobniutko.pieprzymy do smaku dodajemy masło i keczup wszystko dokładnie mieszamy .SMACZNEGO.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Katarinka 04 listopada 2009 Ja robie podobna ale z ketchupem i majonezem :)

12 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

kuchniahanny 24 lipca 2009 ja też lubię , ale szczerze mówiąc to dawno nie jadłam... muszę sobie zrobić, ta wersja wygląda pyszniutko :)

12 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

airin2007 24 lipca 2009 uwielbiam paste z makreli super wyglada pozdrawiam

12 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń