Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z makreli

Przekąski

Autor: justynawilk

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 11

Dodano: 19.08.2009

Odsłon: 1223

tylko 2 składniki

Składniki

  • makrela wędzona, 1 szt.
  • serek do smarowania chrzanowy np. Rama, 1 opak.
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Makrelę obieramy ze skóry i oczyszczamy z ości. Wrzucamy do blendera razem z serkiem i miksujemy. I już - smarujemy chlebek i zajadamy ;)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

madziak 10 marca 2011 Świetny przepis na śniadanko, uwielbiam wędzone ryby, ale z serkiem chrzanowym dotychczas nie próbowałam. Polecam i pozdrawiam właścicielkę przepisu :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń