Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z makreli i twarogu

Przekąski

Autor: golona102

Przepisów i artykułów: 47 Ocena: 117

Dodano: 02.02.2013

Odsłon: 3043

Smaczne i szybkie

Składniki

  • twarog, 200- 300 g
  • makrela wedzona, 1
  • cebula lub szczypiorek, do smaku
  • smietana lub jogurt, 2 lyzki
  • ogorek kiszony lub konserwowy, 2-3
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Warzywa drobno kroimy, mieszamy z pozostalymi skladnikami, doprawiamy sola i pieprzem i gotowe

Twoje notatki do przepisu

Kto głosował? Kto gotuje?

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń