Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsza propozycja to kanapkowa pasta z wędzonej makreli z dodatkiem chrzanu, dressingu jogurtowego, warzyw i kurkumy. Pasta idealnie sprawdzi się na pożywne oraz smakowite śniadanie, ale świetnie sprawdzi się także jako farsz do jajek. Smacznie polecam :)
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1365
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 348
To świetny pomysł na rodzinny obiad w greckim stylu. Ta prosta w przygotowan...
Odsłon: 181
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 82
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1365
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 348
To świetny pomysł na rodzinny obiad w greckim stylu. Ta prosta w przygotowan...
Odsłon: 181
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 82
Składniki
Jajko gotujemy na twardo i studzimy. Makrelę oczyszczamy ze skóry oraz ości i przekładamy do miseczki. Cebulkę, ogórek kiszony oraz jajko kroimy w drobną kosteczkę. Wszystkie pokrojone składniki dodajemy do makreli wraz z kurkumą, koperkiem, chrzanem, miodem oraz dressingiem jogurtowym i dokładnie mieszamy. Całość doprawiamy solą oraz świeżo zmielonym pieprzem. Życzę smacznego! :)