Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, szybkie, smaczne i light.
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 150
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 91
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 150
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 91
Składniki
Tuńczyka wyjąć z puszki, odsączyć, wrzucić do miski i rozdrobnić widelcem. Ugotować jajka na twardo, ostudzić, pokroić w kostkę, dodać do tuńczyka. Pokroić ogórka w kostkę, dodać do tuńczyka.
Posolić i popieprzyć do smaku, dodać jogurt i majonez, wymieszać i jeść.
Majonezu i jogurtu dodać ile kto chce, ja wolę w tej ilości, żeby było light.