Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z tuńczyka po amerykańsku

Przekąski

Autor: biurwa

Przepisów i artykułów: 144 Ocena: 2379

Dodano: 23.05.2008

Odsłon: 31736

Smaczna pasta do kanapek.

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo studzimy i ścieramy na tarce na grubych oczkach, seler kroimy, dodajemy odcedzony tuńczyk, majonez, sól i pieprz do smaku, wszystko dokładnie mieszamy (nie miksujemy). Pasta najlepiej smakuje na grzankach.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

nel_a 02 lipca 2009 haha tak tuńczyk jest niezdrowy ale jogurty z owocami, warzywa podlewane chemią są suuuuper. Tosca weź wyluzuj.....

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

ajisza 28 marca 2009 ciekawe czy się uda, jak zamiast majonezu dodam jogurt naturalny, byłoby bardziej dietetycznie:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

maiko 02 grudnia 2008 uwielbia wszelkiego rodzaju pasty a ta wygląda świetnie! spróbuje

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 26 maja 2008 to musi być niezłe, na pewno spróbuję. Pasuje mi tu połeczenie tuńczyka i jajek bo sama robię sałatkę z ich udziałem , ale tylko jako dodatki.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń