Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny dodatek do chleba:)
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1722
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 223
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 165
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1722
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 223
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 165
Składniki
Wątróbkę oczyścić ,namoczyć na 1/2 godz. Cebulę pokrojoną w kostkę wraz z czosnkiem podsmażyć do zrumienienia.Wrzucić odcedzoną wątróbkę ,przyprawy i smażyć około 10min. Wystudzoną zmielić ,doprawić do smaku i mamy gotową pastę. Smacznego życzę!