Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wędzona makrela jest smaczna a z twarogiem wędzonym jeszcze lepsza.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 220
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 160
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 171
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 495
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 220
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 160
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 171
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 495
Składniki
Gotujemy jajka na twardo. Makrele obieramy z ości, rozdrabniamy widelcem. Twarożek (użyłem wędzonego twarożku Pilos bo był pod ręką)rozcieramy widelcem, łączymy z makrelą i posiekanym szczypiorkiem dodajemy majonez (nie za dużo tylko żeby uzyskać lepszą smarowność) i pieprz na koniec jaka drobno posiekane ( ja starłem na drobnej tarce) wszystko dobrze mieszamy odstawiamy do lodówki na kilkanaście minut by smaki się dobrze połączyły. Z świeżym chlebem żytnim i plasterkiem ogórka kiszonego smakuje najlepiej. Smacznego.