Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z wedzonej makreli

Przekąski

Autor: Sugarspice

Przepisów i artykułów: 21 Ocena: 294

Dodano: 08.07.2009

Odsłon: 14600

Pyszna na kanapce

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Makrele obieramy ze skory, mozemy usunac nadmiar tluszczu zgromadzonego pod nia. Nastepnie obieramy dokladnie rybe z osci i kladziemy do miseczki.

  2. Dzielimy rybe na male kawaleczki, dodajemy pokrojone w kosteczke ogorki i mieszamy z majonezem i przecierem az sie dobrze polaczy. Doprawiamy sola i pieprzem. Smacznego :)

  3. Dla odmiany mozna zastapic ogorki szczypiorkiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

tegez 28 grudnia 2009 Wspaniały a jednocześnie bardzo prosty przepis do wykonania. Bardzo proszę o więcej. Pozdrawiam6 TEGEZ.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

tegez 23 grudnia 2009 Pyszka. Zmiksowałem wszystko blenderem, więc składniki idealnie wymieszane. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

bibika 16 lipca 2009 Pycha,ja robie to bez ogórków,ale z twarogiem,natką pietruszki i maggi.Polecam.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Tosca 16 lipca 2009 Takie cuś robiła niedawno Ewa Wachowicz... Osobiście wolę samą makrelę. :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń