Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowa,sycąca pasta do różnego rodzaju pieczywa:)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 188
Polecam.
Odsłon: 893
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 190
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9300
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 188
Polecam.
Odsłon: 893
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 190
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9300
Składniki
Rybę oddzielić od skóry i ości,posiekać drobno. Awokado umyć,przeciąć na pół,wydrążyć,dodać do ryby. Posiekane jajko,serek,czosnek,posiekany szczypiorek również dodać do ryby i razem wszystko rozmiażdżyć widelcem.Pomieszać,dodać sok z cytryny i pieprz wg uznania.Smacznego:)