Do góry

Dania główne Przepis na:

Paszteciki z ciasta francuskiego

Dania główne

Autor: ewus84

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 37

Dodano: 27.10.2009

Odsłon: 8517

Dość łatwe do wykonania i syte :)

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Przyprawiamy mięso, następnie smażymy. Warzywa kroimy w kostkę. Również smażymy. Odstawiamy do przestygnięcia.

  2. Ciasto rozwijamy i tniemy na dwie duże części. Następnie nakładamy farsz. Sypiemy serek. Ciasto składamy na pół, sklejając brzegi. Pieczemy w piekarniku wg zaleceń na opakowaniu ciasta francuskiego. ( ja piekłam w 200 stopniach cos koło 20 min- najlepiej doglądać). Smacznego!!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ewus84 28 października 2009 daj znać , jak zrobisz- jak Ci smakowało :)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Mirabelka 27 października 2009 Fajny przepis i na pewno smaczny :) akurat mam w domu paczkę mrożonego ciasta francuskiego i zastanawiałam się co z nim zrobić...

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń