Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasztet z boczku

Przekąski

Autor: Pati27

Przepisów i artykułów: 11 Ocena: 401

Dodano: 27.04.2008

Odsłon: 3403

Kiedy widzę, że mój mąż ma już dość szynek piekę mu ten pasztet

Składniki

> 6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mięso zmielić, czosnek przecisnąć przez praskę. Połączyć wszystkie składniki z mięsem. wyrobioną masę podzielić na dwie części i nałożyć do folii aluminiowej. Piec około 1 godziny w temp.190C

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Pati27 28 maja 2008 Jeszcze tego nie próbowałam więc dzięki za super podpowiedż !

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń