Do góry

Śniadania Przepis na:

Patelniane tosty

Śniadania

Autor: kamilfajer

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 2

Dodano: 26.11.2009

Odsłon: 909

Chrupiące i łatwe do przyżadzenia oraz tanie

Składniki

  • skibki chlea razowego, 2
  • ser, 3 kawałki
  • masło do posmarowania, około 5 gramów
  • margaryna do smażenia, mały kawałek
  • patelnia i nóż, 1
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Rozgrzewamy patelnię

  2. Smarujemy chleb masłem i kładziemy trzy kawałki sera

  3. Robimy kanapkę

  4. Kanapkę kładziemy na patelnię i czekamy aż chleb się zarumieni. Zapewniam pyszny smak i pięknie stopiony smak

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń