Przepis dnia: 21-07-2010
pyszne
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny żurek z jajkiem i białą kiełbasą, którym rozpoczynamy wielkanocne ś...
Odsłon: 1014
To danie, pełne domowego uroku i tradycyjnego smaku, jest doskonałą propozycj...
Odsłon: 1012
Wielkanocne roladki z szynki nadziewane mocno chrzanową pastą jajeczną. Piękn...
Odsłon: 12213
Babeczki wielkanocne w kształcie owieczek to fantastyczny pomysł na świąteczn...
Odsłon: 120
Niezawodna sałatka wielkanocna to oczywiście sałatka jarzynowa z ogromną porc...
Odsłon: 241
Schab w galarecie to klasyczne danie polskiej kuchni. Prezentuje się efektown...
Odsłon: 50031
Składniki
obrać patisony, pokroić w plastry, wydrążyć pestki ,lekko nasolić odstawić na 15 minut, potem obtoczyć w mące jajku i w bułce i smażyć na rozgrzanym oleju jak kotlety