Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pekińska z marchewka i koperkiem na cieplo , smakuje jak młoda
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22641
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 127
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 348
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 266
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22641
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 127
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 348
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 266
Składniki
cebulę pokroić w kostkę , podsmażyć na oleju, {można dodać 2 ząbki czosnku} pekińską poszatkować dodać do podsmażonej cebuli. Marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach , dodac do kapusty.Podlac niewielką ilością wody , posolić , ja dodaję kostkę bulionową . Dusić ok 15 min.Następnie dodać śmietanę według , u mnie 2 łyżki . Całość dusić do miękkości , na koniec dodać koperek. Kapusta jest pyszna w smaku jak młoda kapustka wiosną