Do góry

Przekąski Przepis na:

Penne z grzybami i bekonem

Przepis dnia 2008-06-21
Przekąski

Autor: tori

Przepisów i artykułów: 34 Ocena: 2326

Dodano: 20.06.2008

Odsłon: 16935

Pyszne danie dla miłośników grzybów.

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek. Dodać posiekany czosnek, cebulę i grzyby, podsmażyć. W tym samym czasie ugotować makaron w osolonej wodzie. Gdy grzyby będą już miękkie zmniejszyć ogień i dolać śmietankę tak aby powstał gęsty sos. Chwilkę podsmażać, dodając szczyptę soli i pieprzu do smaku. Na koniec dodać bekon. Polać makaron. Smacznego! :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń