Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do makaronu, do kanapek. Dzisiaj z dodatkiem góralskiego bundzu. Spróbujcie a nie pożałujecie ;)
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1788
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1788
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Składniki
Obieramy czosnek, kroimy na kawałki, myjemy i osuszamy liście świeżej bazylii. Pumpernikiel łamiemy na drobne kawałeczki. Bundz kroimy w kostkę. Do blendera wkładamy wszystkie składniki przeznaczone na pesto, blendujemy na jednolity, gęsty sos. Gotowe pesto przyprawiamy odrobiną soli i wstawiamy na pół godziny do lodówki. Gotowe! Smacznego.