Do góry

Desery Przepis na:

PIANKA

Desery

Autor: polliisabina

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 90

Dodano: 21.05.2008

Odsłon: 2860

DZIECI UWIELBIAJą TEN DESER

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. ZAGOTOWAć KOMPOT ROZPUśCIć W NIM GALARETKI OSTUDZIć. BIAłKA UBIć Z 4 łYżKAMI CUKRU I DODAć TężęJąCE GALARETKI ODSTAWIć DO LODóWKI NA 2 GODZINYI ROBI SIę BARDZO SZYBKO /NIE LICZąC CZASU NA STężENIE GALARETKI/ SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Gutka 03 listopada 2009 surowych białek nie podaje się dzieciom

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń