Do góry

Przekąski Przepis na:

PIECZARKI CZOSNKOWE

Przekąski

Autor: koka333

Przepisów i artykułów: 30 Ocena: 119

Dodano: 28.10.2009

Odsłon: 1212

DOBRY SPOSÓB NA PYSZNĄ PRZEKĄSKĘ:)

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Z umytych i oczyszczonych pieczarek odcinamy nózki przy kapeluszu i siekamy.

  2. Na patelni roztapiamy masło i podduszamy pokrojone w drobną kostkę cebulę, posiekane nóżki pieczarek, roztarty z odrobiną soli czosnek i na końcu natkę pietruszki i tartą bułkę.

  3. Farsz mieszamy, doprawiamy solą, pieprzem i studzimy.

  4. Napełniamy farszem kapelusze pieczarek i układamy je na blasze, w piekarniku rozgrzanym do 140 stopni.

  5. Pieczemy około 20 minut

  6. Smacznego:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

natasza 28 października 2009 pieczarki już w piekarniku więc zaraz przekonam się czy jest dobry , bo łatwy to na pewno

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń