Do góry

Przekąski Przepis na:

Pieczarki faszerowane

Przekąski

Autor: kasia2201

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 0

Dodano: 11.01.2009

Odsłon: 962

Wegatariańskie

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Z pieczarek obciąć kapelusze. Nóżki przepuścić przez maszynkę i przesmażyć na 4 łyzkach masła. Nastepnie dodać cebulę. Smażyć, aż cały sok wyparuje, a masa bedzie prawie sucha. Na osobną patelnię włożyć masło, czosnek i kapelusze masą pieczrkową, ułożyć na patelni, przykryć i podgrzewać. Przed podaniem posypać koperkiem

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń