Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 99
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 570
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 99
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 570
Składniki
Z pieczarek obciąć kapelusze. Nóżki przepuścić przez maszynkę i przesmażyć na 4 łyzkach masła. Nastepnie dodać cebulę. Smażyć, aż cały sok wyparuje, a masa bedzie prawie sucha. Na osobną patelnię włożyć masło, czosnek i kapelusze masą pieczrkową, ułożyć na patelni, przykryć i podgrzewać. Przed podaniem posypać koperkiem