Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 151
Polecam.
Odsłon: 783
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 119
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 151
Polecam.
Odsłon: 783
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 119
Składniki
Pieczarki umyć, obrać ze skóry i łyżeczką wyskrobać uważając żeby nie przebić.
ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach, kiełbasę pokroić w małą kostkę.
Do pieczarek nałożyć farszu. Panierować 2 razy ( dokładnie żeby ser nie wypłynął podczas smażenie). Smażyć na głębokim tłuszczu. Można podawać również podgrzane w piekarniku.