Do góry

Przekąski Przepis na:

pieczarki panierowane w zalewie pomidorowo-octowej

Przekąski

Autor: Asiula

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 97

Dodano: 27.02.2008

Odsłon: 4736

zagrycha do wszystkiego

Składniki

> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. ze skladnikow ugotowac zalewe 10 min. ,pieczarki przekroic na pol lub 4 czesci (w zaleznosci od wielkosci) ,obtoczyc w jajku i krupczatce lub bulce tartej ,usmazyc na oleju ,przelozyc do naczynia i zalac letnia zalewa ,zrobic dzien wczesniej

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń