Do góry

Dania główne Przepis na:

Pieczeń rzymska z omletem

Dania główne

Autor: olo20070kg

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 2

Dodano: 10.10.2008

Odsłon: 1881

dobre szybkie danie na obiad

Składniki

  • mieso mielone, jajka, przyprawy, bulka namoczona w mleku,
3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. mieso przygotowujemy tak jak na kotlety mielone, formujemy na stolnicy prostokat z miesa, na prostakacie ukladamy usmazony omlet, mozemy na omlet polozyc cos zielonego, np. por, szczypiorek., calosc zwijamy w rulon ukladamy w nasmarowanej tluszczem blaszce, wierzch smarujemy olejem lub oliwa, pieczemy ok, 45 minut, podajemy z sosem grzybowym, beszamelowym lub pomidirowym. smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń